Кредит з поганою кредитною історією: умови отримання

2018-10-22
Навігація сторінкою:
Кредит з поганою кредитною історією: умови отримання | vse-credity.com.ua ©

Вам терміново знадобилися гроші, але репутація у фінансових установах залишає бажати кращого? Кредит з поганою кредитною історією можна отримати без праці, звернувшись до микрокредитную організацію, яких сьогодні в Україні налічується кілька десятків. На більшу суму розраховувати не доведеться, але до 7000 гривень можна залишити заявку і отримати схвалення. Сьогодні можна знайти цілі огляди на МФО, які видають кредит в режимі онлайн. Так буде нескладно підібрати під себе комфортні умови позики на карту, всупереч поганий КИ. Щоб оформити заявку онлайн, вам потрібно тільки озброїтися паспортом і банківською картою будь-якого українського банку.

МФО, що надають позику на карту в режимі онлайн:

ПУМБUltracash (Ультра Кеш)E-cashPayPong (ПейПонг)Финанс юаFinline Credit Cards

У кредитній історії відображається вся інформація про діючі або вже минулі договори з банками та іншими кредитними організаціями. Ці дані може запросити МФО для визначення вашої платоспроможності. На перший погляд можна подумати, що кредит з поганою кредитною історією взяти неможливо, але на практиці організації ставляться до всіх своїх клієнтів доброзичливо. Україна – країна з багатим фінансовим ринком, на якому досить багато банків і МФО, але з поганою КИ ви не зможете звернутися в банк, так як до таким клієнтам там ставляться упереджено.

Вимоги від МФО для отримання швидкої позики

Кредит з поганою кредитною історією надають особливо лояльні організації, які не пред'являють жорстких вимог. Тому якщо вам терміново потрібна позика, то для підвищення своїх шансів на отримання позики краще звертатися в подібні установи.

Чому кредитна історія псується? Фактори, що впливають на становище фінансової довіри до вас:

  • Непогашений або погашений з простроченнями позику в інших МФО або банках;
  • Невиплата аліментів;
  • Дострокове погашення кредитів-банкам невигідно працювати з такими клієнтами;
  • Прострочення платежів від 50 до 30 днів;
  • Відкриті кримінальні справи та інші судові розгляди.

Виходячи з цього, можна зробити висновок про те, що робити, якщо вам терміново потрібні гроші, а ваша репутація як позичальника зіпсована, МФО допоможуть вам поліпшити своє становище, схваливши кілька заявок в різний час.

Кредит з поганою кредитною історією через мікрофінансову організацію можна отримати дуже швидко, протягом 10 хвилин після залишеної заявки вам зателефонує менеджер, і якщо відповідь позитивна, то на карту кошти надійдуть ще через 5 хвилин.

При цьому ви самі вибираєте, яким чином отримати позику: онлайн на карту або прийти в найближчий офіс МФО і отримати готівку на руки. Вибираючи компанію для позики, обов'язково звертайте увагу на процентну ставку, саме в ній криється вигода майбутнього кредиту.

Швидкий позику під вигідний відсоток

Кредит з поганою кредитною історією можна брати в МФО кілька разів, притому, що кожен наступний може бути більшим за сумою, так як ви доведете компанії свою платоспроможність.

Оформити заявку на кредит ви можете навіть глибокої ночі, і в цьому великий плюс МФО. У разі позитивної відповіді гроші переведуться на ваш рахунок за 15 хвилин. Це відбувається в автоматичному режимі тому, яке в даний момент час доби, абсолютно неважливо.

Якщо вам вже виповнилося 18 років, ви маєте право подавати заявку на позику. Сам процес кредитування проходить в кілька етапів:

  • Складання заявки на сайті МФО з точною особистою інформацією. Ви вказуєте виключно достовірну інформацію про себе, особливо уважно заповнюючи документальні дані. Також рекомендується вказати підтвердження своєї платоспроможності. Звертаємо увагу, що документального підтвердження роботи не потрібно.
  • Очікування результатів перевірки анкети. Максимальний час очікування – півгодини. Якщо МФО, в яке ви звертаєтесь, не має чітку процентну ставку, то за підсумком аналізу анкети вам її встановлюють, зазвичай це від 1% до 3%. Також встановлюється розрахункова дата, не більше ніж через 30 діб з дня отримання позики.
  • Отримання грошей. Кошти зараховуються на вашу карту, або ви йдете в найближчий офіс за готівкою.

Не забувайте оплачувати позику вчасно, інакше, крім відсотка, вам доведеться оплачувати штрафи. Взяти кредит з поганою кредитною історією онлайн без праці можна в будь-якому з міст України, сьогодні МФО активно працюють на території всієї країни. Головне-не впадати у відчай, якщо у вас погана кредитна історія, це не вирок, а з позиками в мікрокредитних організаціях ви швидко відновите свою репутацію і зможете знову повноцінно використовувати банківські продукти.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Быстрозайм (bistrozaim)

Читати огляди кредитних компанiй