Кредит студентам: що потрібно для отримання кредиту учням?

2018-10-17
Навігація сторінкою:
Кредит студентам: що потрібно для отримання кредиту учням? | vse-credity.com.ua ©

Кредит студентам – послуга дуже потрібна і корисна, адже часто буває так, що до стипендії ще кілька днів або тижнів, а гроші потрібні терміново і прямо зараз. Це може бути будь-яка причина, наприклад, до Києва приїхала улюблена музична група і питання потрібно вирішувати негайно. Україна багата ВУЗами різних категорій, але, на жаль, не завжди вони радують студентів розмірами стипендій, тому молодий чоловік повинен заздалегідь знати, де можна оформити вигідний позику онлайн. у цьому огляді зібрані мікрокредитні організації, які дають кредит на карту при мінімальному пакеті документів.

Якщо вам вже виповнилося 18 років, ви можете сміливо подавати заявки в такі організації, які видають кредит студентам:

Банк Кредит ДнепрCreditupГлобал КредитUltracash (Ультра Кеш)CreditCash (Кредит Кэш)Microcredit.ua

На першу заявку багато організацій дають відсоток менше, що робить звернення до них ще вигідніше.

Сучасна Україна надає багато можливостей своїм громадянам, в тому числі і поєднувати роботу з навчанням, проте найчастіше немає офіційного підтвердження працевлаштування. Мікрофінансові організації зручні тим, що не вимагають його.

Необхідні документи для оформлення кредиту

Пакет документів, який знадобиться студентам без роботи для оформлення позики:

  • Паспорт;
  • Ідентифікаційний код платника податків;
  • Студентський квиток;
  • Картка будь-якого банку України.

Грамотне оформлення заявки на кредит студентам – це дуже важливо, так як це половина успіху в схваленні кредиту, тому намагайтеся описати особисту інформацію максимально точно. Вказуйте тільки свої дані і обов'язково діючий номер телефону, без контактів позики не дають.

Кредит на навчання

Якщо вам ще немає 18 років, але позика потрібна терміново, доведеться шукати поручителів. Кредит студентам, які не досягли повноліття, за законом, не видасть жодна мікрофінансова організація. Документи, необхідні для отримання кредиту, у випадку з созаемщиком:

  • Паспорт позичальника та допоміжних осіб;
  • Нотаріально завірений дозвіл від поручителів на видачі позики неповнолітньому;
  • Довідка про доходи поручителя;
  • Письмова угода чоловіка на оформлення договору про поруку.

Отримати кредит студент може не тільки в микрокредитной організації, але і в повноцінному банку, ось деякі з них:

Кредит студентам видається декількох видів, кожен з яких буде розібраний далі.

Способи отримання позики

Київ, як і інші міста України, пропонує кілька зручних варіантів для отримання позики студентам Вузів.

  • На карту. Студент отримує на руки карту, на якій вже лежить певна грошова сума. Зазвичай вона має певний термін, протягом якого грошима з рахунку можна користуватися без відсотків, у більшості випадків це 55 днів. Кредитні картки студент може оформити в будь-якому з банків України зі списку вище.
  • Готівкою. Такий тип кредитування пропонують як звичайні банки, так і мікрокредитні організації. Просто підшукайте для себе комфортні умови, виходячи з бажаної суми.

Кредит студентам найчастіше видають мікрокредитні організації. Сьогодні мікрокредит - це найнадійніший спосіб в Україні студентам отримати швидку позику. Такий варіант особливо прийнятний, якщо потрібна невелика сума на короткий термін.

Кредит студенту

Банки рідше видають кредити студентам, тому основним варіантом залишаються мікрокредитні організації. Банки йдуть на співпрацю тільки зі студентами старше 21 року і стабільною платоспроможністю. На практиці отримати позику студентам не так просто, як хотілося б. Вся справа в тому, що, як правило, студенти не мають необхідної платоспроможністю. Однак Київ – місто можливостей, тому можна знайти можливість отримати позику, якщо вкласти сили і час.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй