Кредит без довідки про доходи: кращі пропозиції без зайвих документів

2018-10-20
Навігація сторінкою:
Кредит без довідки про доходи: кращі пропозиції без зайвих документів | vse-credity.com.ua ©

Кредит без довідки про доходи готівкою може допомогти в різних життєвих ситуаціях, коли фінанси знадобилися дуже терміново, а офіційного працевлаштування немає. Україна багата різними мікрофінансовими організаціями, які готові допомогти в позиці готівкою. Навіть безробітний без проблем зможе взяти позику і довести бюро кредитних історій свою платоспроможність. Вибирайте МФО для позики, маючи на руках тільки паспорт та ІПН.

Щоб у вас напевно вийшло взяти позику, зверніться відразу до декількох мікрокредитних організацій. Так, у разі відмови в одному, ви обов'язково отримаєте схвалення в іншому. Україна пропонує наступні МФО, які видадуть вам кредит без довідки про доходи до 15000 гривень з мінімальним пакетом документів:

УкрсиббанкВаша ГотівочкаPozichka (Позычка)PayPong (ПейПонг)ЖирафGofinGO

Але іноді суми, які пропонують мікрокредитні організації занадто маленькі. Наприклад, ви хочете купити автомобіль або відкрити бізнес. Тоді за оформленням кредиту вам потрібно вирушати в звичайний банк.

Без довідок ви можете отримати позику в наступних банках:

Позика без довідок і поручителів

Щоб отримати кредит без довідки про доходи, багато хто воліє звертатися саме в МФО. На щастя, на території України діє маса мікрофінансових організацій, що дозволить вибрати заклад з оптимальними умовами. Офіційне працевлаштування в цьому випадку вам не знадобитися, а сам процес оформлення позики забере не більше 20 хвилин. Все, що потрібно, – це вибрати відповідну організацію і зробити пару кліків на сайті. Київ також має і безліч наземних офісів, куди ви можете прийти для того, щоб забрати готівку.

Кредит без довідки про доходи все ж зажадає від вас деяких документів, а саме:

  • Паспорт;
  • Номер мобільного телефону;
  • ідентифікаційний код платника податків;
  • Карта будь-якого з банків України.

Ви можете запросити переказ позики на карту або прийти в найближче відділення МФО і отримати кошти готівкою. З поганою кредитною історією ви також можете отримати позику. Крім того, це відмінна можливість поліпшити її. При своєчасному гасінні заборгованості Ви відновлюєте до себе довіру в очах будь-якої фінансової організації.

Комісії мікрофінансових організацій

Кредит без довідки про доходи мало взяти, його також потрібно погасити. Всього є два способи внести гроші на рахунок. У першому випадку ви вносите готівку через термінал. Другий більш швидкий, так як вам навіть не доведеться виходити з дому. Ви просто заходите на сайт МФО і переводите гроші зі своєї карти всього в пару кліків.

Сучасні кредитні компанії намагаються працювати здебільшого через інтернет. Навіть звичайні банки все частіше переходять на систему онлайн, надаючи всілякі функції через особистий кабінет клієнта. Кредит без довідки про доходи можна взяти через Інтернет також просто, як провести будь-який платіж. Для погашення боргу просто зайдіть на сайт, де брали позику, і заповніть необхідні поля у відповідному розділі особистого кабінету. Також ви можете скористатися можливістю погасити позику готівкою, для цього можна скористатися терміналом або прийти безпосередньо в офіс МФО.

Мікрофінансові організації практично не знають слова «немає». Вибирайте будь-яку компанію зі списку і забирайте свій кредит готівкою. Як правило, річна процентна ставка в МФО коливається в межах від 0% до 80%. На ставку в 0% можуть розраховувати виключно ті клієнти, які беруть позику вперше.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй