Кредит на рахунок - миттєві позики

2018-11-20
Навігація сторінкою:
Кредит на рахунок - миттєві позики | vse-credity.com.ua ©

Послуга кредит на рахунок досить молода на пострадянському просторі, проте вже закріпила свої провідні позиції на українському фінансовому ринку. Щодня тисячі людей звертаються до послуги онлайн-позик. Якщо заявка здобувача схвалена, то відбувається банківський переказ, і гроші падають на баланс.

Хто звертається за позикою? Люди, яким спонтанно знадобилася деякі засоби для споживчих цілей. Наприклад, потрібно екстрено зробити операцію, або зробити дуже важливу покупку. Більшість клієнтів беруть певну суму щоб “дожити до зарплати ”.

Які документи та гаджети необхідні для схвалення кредиту

Кредит МаркетCreditupSOS CreditЭкспресс финанс (expressfinance.com.ua)Microcredit.uaОбменка юа

Рішення про видачу кредитних коштів приймається швидко і не вимагає багато документів. Представляємо увазі короткий список, що потрібно мати під рукою, щоб послуга кредит на рахунок була доступна:

  • Мобільний телефон.
  • Паспорт.
  • ІПН.
  • Комп'ютер з доступом до мережі.
  • Ящик електронної пошти.

На цьому все. Залишається тільки ввести запит і знайти відповідну організацію, що працює з микрозаймами. Орієнтуватися при виборі, потрібно на процентну ставку. Чим вона вища - тим більше грошей від суми доведеться заплатити за використання.

Складання договору відбувається в онлайн-режимі. Не потрібно підписувати жодних паперових документів. Щоб переконається, що людина згодна з умовами, на телефон приходить смс інформування з кодом. Для підтвердження угоди, необхідно буде вказати код з повідомлення.

Більшість сервісів з микрозаймами працюють цілодобово, що дуже зручно працюючим людям, у яких немає вільного часу. Природно, що послуга доступна тільки повнолітнім громадянам. Перевага віддається офіційно працевлаштованим, з високим доходом.

Безготівковий кредит. Як оформити заявку

Щоб реалізувати безготівковий кредит як банківський переказ, потрібно вказати реквізити картки. На ній обов'язково повинен бути позитивний баланс при першому відвідуванні. Гроші потрібні для верифікації. На рахунку заблокується випадкова сума (не більше 1 гривні), згодом повернеться, коли операція пройде успішно. Підійде пластикова карта, яка:

  • Видана банком на території України.
  • Випущена іноземним банком, але в українській філії.
  • Має робочий термін дії.
  • Позначена як Visa, MasterCard.

Тепер, можна переходити на сайт. На головній сторінці вибрати за допомогою бігунка, яка сума потрібна і на який термін. Система відразу ж напише про розмір процентної ставки, вкаже оплату в гривнях. Потім, слід натиснути на кнопку, погоджуючись на умови. Відкриється нове віконце, з проханням увійти в особистий кабінет. Якщо реєструєтеся на сайті вперше, доведеться пройти анкетування. Дані опитування залишаться в системі, і знадобляться для позик в майбутньому.   за допомогою створеного Кабінету легко оплатити борг, після закінчення терміну позики.

Як не отримати відмову при подачі заявки

У деяких фінансових організаціях передбачений дзвінок здобувачеві. Приємний у спілкуванні консультант проведе додаткове опитування. У рідкісних випадках, телефонують за вказаним номером на місце роботи, уточнюють наведену інформацію.

В анкеті потрібно намагатися заповнити всі поля. Навіть ті, які можна залишити вільними. Залишаючи повну інформацію про себе, підвищуєте шанс отримати кредит. Якщо якісь рядки до заповнення незрозумілі, не соромтеся звернутися до онлайн консультанта. Він відповість в режимі повідомлень на всі питання, що цікавлять.

Щоб отримати кредит на рахунок, слід давати чесні відповіді на питання в розділі інформації про себе. Всі зазначені дані перевіряються системою. Якщо з'являються розбіжності - заявка не буде схвалена. Таким чином, установа намагається підстрахуватися, щоб не віддати гроші в руки шахраям.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у CCloan (ССлоан)

Читати огляди кредитних компанiй