Як правильно брати кредит?

2018-11-04
Навігація сторінкою:
Як правильно брати кредит? | vse-credity.com.ua ©

Не знаєте, як правильно брати кредит? Не впевнені, чи готові виплачувати енну суму із заробітної плати? Залиште свої страхи. Використовуючи грамотний підхід, можна з його допомогою здійснити свої мрії і бажання тут і зараз. Щоб накопичити на машину, квартиру, йдуть роки. Фінансові установи пропонують не відмовляти собі ні в чому. Оформляючи кредит з розумом, дотримуйтесь нехитрих правил, викладених нижче.

Проведіть нескладний підрахунок

CashpointMyWallet (Май вароків)Cat CreditMr.MoneyШвидка ГотівочкаZaimdozp.com.ua

Перш ніж поставити свій підпис під договором, дайте собі відповідь на запитання:

  • Чи зможете виділяти з особистих коштів щомісячний платіж, і в якому розмірі.
  • Можливо, Вам потрібно взяти менше коштів?
  • Щоб взяти кредит з розумом, подумайте: яка загальна сума виходить у вас за всіма борговими зобов'язаннями?

Звертайте увагу на спеціальні пропозиції та знижки. Такі акції періодично проводяться банками: беручи участь в них, можна здорово заощадити.

Швидко і без документів

Як правильно брати кредит? Подумайте, що для вас зручніше: принести купу довідок і паперів, або взяти гроші там, де немає зайвої тяганини? Чим більше надається документів, тим менше відсоток. Доведеться заплатити більше, якщо звернеться до послуг мікропозик. Однак, є і гідність способу: не доведеться відповідати на незручні питання співробітників банку. Зазвичай, взяти трохи грошей на необхідне можна через інтернет.

За грошима йдемо в банк

Грамотний підхід: якщо у людини чиста кредитна історія, то йому краще відправитися в серйозну фінансову установу. Не зациклюйтеся на якійсь організації. Навіть якщо ви роками користуєтеся послугою одного з банків, це не означає що він займає лідируюче місце в плані вигідних пропозицій.

Озирніться навколо: новачки в сфері видачі кредитів часто організовують різні акції. Наприклад, дають гроші під маленьку процентну ставку. Або зовсім під нуль, перші кілька місяців.  найкраще, звернеться відразу в кілька організацій. Після чого, придивіться: яка річна переплата в кожному? Кредит з розумом - це аналізувати і фільтрувати інформацію.

Іноді, в банку можна отримати в борг тільки для розвитку якоїсь певної сфери. При тому, платити менше. Вивчайте можливості, вказуйте мету позики. Наприклад:

  • Підприємцям - для бізнесу.
  • Пенсіонерам - для медичної допомоги.
  • Для покупки житла - свої програми.

І так далі, продовжувати список можна до безкінечності. Доведеться надати якісь додаткові довідки, але позичити вигідно.

Нюанси в паперах

Як правильно брати кредит? Читати, абсолютно всі умови, навіть дрібним шрифтом. Фінансові організації, найчастіше, складають дуже довгий договір. Люди лінуються читати всі ці папери, і ставлять свій підпис не дивлячись. Це в корені не правильно. Потрібно не соромитися питати, співробітники установи обов'язково підуть на зустріч і розкладуть все по поличках. В їх інтересах, щоб клієнт виконував свої зобов'язання.

Грамотний підхід-значить уважно переглянути пункти:

  1. Яка комісія стягується за обслуговування (онлайн банкінг, смс інформування, користування пластиком, і т. д.).
  2. Яка сума в день нараховується за прострочення, скористайтеся калькулятором.
  3. Скільки доведеться відраховувати за страховку.

Дивитися потрібно не тільки на ставку по позиці. Уточніть, скільки необхідно платити за всі послуги. Ще один важливий підпункт: форс-мажорні обставини. Можливо, є варіант взяти кредитні канікули, або оплачувати тільки відсоток щомісяця.

Робимо висновок: кредит з розумом отримати цілком реально. Залежно від суми позики, можна забезпечити собі різні блага. Купити машину, квартиру, або просто зайняти трохи до зарплати, на споживчі витрати.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй