Мікропозика – швидкі гроші з максимально вигідними умовами

2018-09-14
Навігація сторінкою:
Мікропозика – швидкі гроші з максимально вигідними умовами | vse-credity.com.ua ©

Україна – країна, де така опція, як мікропозика, користується чималою популярністю через можливість взяття невеликої суми на короткий термін. Останнім часом зробити це можна дуже швидко, адже всі процедури можна здійснити онлайн на сайті будь-якої компанії, яка займається видачею мікропозик на карту. Від подачі запиту на оформлення позики до його перекладу проходять лічені хвилини. Достатньо лише мати зареєстрований аккаунт на сайті обраної клієнтом компанії.

Швидкий мікропозик на картку

Як правило, сума, взята В кредит, приходить на карут не більше ніж через п'ять хвилин. Це ключова особливість мікрокредитів онлайн, які видаються клієнтам в основному без відмови.

Що ж таке мікропозик? Це видача грошової позики на короткий термін, який зазвичай не може бути більше одного місяця. Видається така позика тільки тими організаціями, які пройшли державну акредитацію. Контролюються мікрофінансові організації установою Нацкомфінпослуг. Зазвичай щоденна процентна ставка за позикою в цьому випадку – 1-2%, але може змінюватися в залежності від терміну та розміру позики. Через інтернет оформити кредит набагато швидше: це процедура, за тривалістю не виходить за рамки п'яти хвилин. Якщо ж оформляти мікрокредит у відділенні компанії, то на це може піти до півгодини. Але обставини часто складаються так, що гроші потрібні в терміновому порядку.

Кредит МаркетШвидко ГрошіCredit365Loany (Лоани)Megagroshi (Мегагроши)Экспресс финанс (expressfinance.com.ua)

Про безпеку використання послуг мікрофінансових організацій можна не турбуватися. Всі вони проходять державну перевірку на ліквідність. Україна схвалює навіть ті організації, які працюють в інтернет-сфері. Вони також надійні для клієнтів.

Особливості мікропозик

З різних причин процентна ставка в мікрофінансових організація куди вище, ніж в банках. Це обумовлено рядом причин, які відрізняють ці організації від банківських установ.

  • Довіра організації до клієнта. Компанія довіряє кожному клієнту, якому видається кредит. Безумовно, це ризик, тому і має місце бути збільшений відсоток ставки. Також компанії видають кредити, як правило, без відмови будь-якому клієнту, у якого при собі лише паспорт та ІПН.
  • Зручність. Для оформлення позики немає необхідності здійснювати масу процедур. Укладається лише один договір, який клієнт повинен буде підписати за згодою з його Умовами.
  • Терміновість. Мікропозика може бути виданий в гранично короткі терміни, що однозначно підвищує його цінність.
  • Лояльність. Практично будь-який клієнт, який досяг повноліття, може отримати кредит без відмови. Навіть позичальники з зіпсованою кредитною історією і з непогашеними сумами позики може розраховувати на позитивну відповідь.

Також можлива пролонгація позики у разі виникнення об'єктивних обставин, за яких кредит не може бути погашений вчасно. Здійснити пролонгацію можна на сайті компанії в особистому кабінеті.

На що можуть розраховувати клієнти з зіпсованою кредитною історією?

Отримати мікрозайм позичальнику, у якого залишилися темні плями в його кредитній історії, в мікрофінансових організаціях можна. Робота з такими клієнтами - їх безперечна перевага. Правда, деякі компанії можуть видавати позики з обмеженнями. Наприклад, сума першої позики може бути обмеженого розміру або процентна ставка на нього збільшена. Багато клієнтів і зовсім користуються послугами мікрофінансових організацій для поліпшення кредитної історії.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у CCloan (ССлоан)

Читати огляди кредитних компанiй