Кредит без офіційного працевлаштування на вигідних умовах

2018-09-02
Навігація сторінкою:
Кредит без офіційного працевлаштування на вигідних умовах | vse-credity.com.ua ©

Оформити кредит без офіційного працевлаштування не завжди просто, іноді це навіть неможливо, якщо говорити про банки. Далеко не всі громадяни працюють офіційно, а ситуації, що змушують взяти кредит, далеко не рідкісні.  

Що таке кредит? Повнолітнім громадянам, найімовірніше, відомо, що це особлива форма відносин фінансового плану між двома сторонами – кредитором і позичальником. При цьому позичальник зобов'язаний повернути взяту суму позики у встановлений термін і з певними відсотками. Якщо розбиратися в подробицях цих відносин, то виявляється, що вони досить складно влаштовані. Головна складність для позичальника – довести, що він здатний повернути суму, яку займав, з урахуванням відсотків.

На яких умовах видаються кредити?

Кредит без офіційного працевлаштування банк рідко видає в силу недовіри особам, які не довели свою платоспроможність. Мають офіційне робоче місце не складе труднощів взяти кредит, але от тим, хто працює в тіні, кредит може бути виданий у вкрай рідкісних випадках.

Часто люди просто не можуть дозволити собі платити податки, так як мають і без того невисоку заробітну плату на тіньовий роботі. А тому і пристрій на офіційну посаду не віщує ніяких перспектив. Але банки, як правило, вимагають довідку про прибутковість, що підтверджує здатність клієнта платити вчасно. Навіть якщо дохід громадянина в тіні буде цілком прийнятним, без довідки про доходи в кредиті йому буде відмовлено.

Однак є компанії, готові надати кредит без офіційного працевлаштування громадянину України. Називають їх зазвичай микрофинансовыми организациями. Вони більш лояльні по відношенню до клієнтів, ніж банки, і видають кредити в основному без відмови. Крім того, взяти таку позику дуже швидко, адже всі операції можуть здійснюватися онлайн.

Україна: де взяти кредит без офіційного працевлаштування на картку?

У сучасному світі немає труднощів у тому, щоб скористатися послугами мікропозик онлайн. Перекочувавши із заходу, ця тенденція знайшла притулок і в Україні. Громадянин, не працевлаштований офіційно, з легкістю може оформити кредит на карут. Для цього навіть не потрібно відвідувати відділення компанії, що займається видачею мікропозик.

Перевага компаній, що видають мікропозики, в наступному:

  • Цілодобове обслуговування клієнта. Якщо грошові кошти знадобилися клієнту вночі, то оформити позику в режимі онлайн не складе праці. Звичайно, є проміжки часу, коли заявка на оформлення кредиту не може бути розглянута, але більшу частину часу співробітники знаходяться на зв'язку;
  • Можливість взяти позику онлайн. Переваги способу очевидні: не потрібно нікуди йти і витрачати на це час. Потрібно лише зробити пару кліків на сайті компанії і дочекатися переказу запитаної суми на карту;
  • Оперативність. Сума кредиту надійде на карту максимально швидко, адже обробка запиту займає не більше п'яти хвилин.

Хто може взяти позику на карту без відмови?

MoneyveoПриват БанкAlexCreditБлагоMegagroshi (Мегагроши)Обменка юа

Мікрофінансові компанії видають кредит без офіційного працевлаштування практично кожному клієнту, але умови видачі все-таки є. Позика видається:

  • Громадянам України від 18 до 75 років;
  • Інвалідам третьої групи;
  • Всім бажаючим при наявності постійної реєстрації на території України.

Щоб оформити кредит, необхідний мінімум документів: паспорт та ІПН.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй