Кредити без перевірки – швидкий спосіб отримати гроші громадянам України

2018-10-16
Навігація сторінкою:
Кредити без перевірки – швидкий спосіб отримати гроші громадянам України | vse-credity.com.ua ©

Кредит без перевірок найчастіше видають мікрокредитні фінансові організації, вони відрізняються від банків досить високим відсотком. Однак якщо вам потрібно отримати позику на короткий термін без додаткових перевірок, то цей варіант прекрасно підходить. З їх допомогою ви оформите дрібні кредити на будь-які потреби з процентною ставкою 1,5-2% в день. Спочатку обчислення маржі при подібних обставинах становить 200-300% з обороту виданих грошей за рік.

Як правило, в ці показники входить той факт, що до 40% позичальників не повертають грошові кошти, таким чином позика втрачена для організації. Навіть такий високий показник неповернень не заважає мікрокредитним організаціям розвиватися на фінансовій арені України. Кредити без перевірок особи щороку приносить компаніям дохід в 3 млрд гривень. Людей вабить перспектива взяти гроші без перевірки, також свою лепту вносить приваблива реклама подібних організацій. Щоб отримати кредит на картку, потрібно мінімальний пакет документ, і це дуже спокусливі умови для громадян.

Де взяти гроші?

Найпопулярніші мікроорганізації:

MoneyboomSOS CreditMoney24Экспресс финанс (expressfinance.com.ua)А-банкЗаплатка

Кредитні клієнти і цілі позик

Питанням, де взяти гроші, задаються як чоловіки, так і жінки, при тому, що 48% чоловіків неодружені, а жінки незаміжні у 52% випадків. Найчастіше вони беруть кредити на одноразові великі покупки. Швидкі кредити без перевірок частіше потрібно жінкам, з тієї причини, що їм більше властиві безпричинні витрати на спонтанні покупки. Однак, незважаючи на це, саме у жінок кредитна історія завжди краще в процентному співвідношенні. У розмірах сум це також відображається: моментальний кредит на більш високу суму мають звичай брати саме жінки.

За замовчуванням без довідок і поручителів можна без зусиль взяти суму до 5000 гривень. При цьому середня зарплата більшості українців знаходиться в діапазоні від 5000 до 10000 гривень. Рішення взяти в позики на короткий термін при таких умовах цілком виправдано, так як повернення кредиту не вдарить по сімейному бюджету. Якщо розділяти за сферами діяльності, то найчастіше кредит без перевірок беруть люди, що працюють у сфері послуг. Середній вік позичальника-від 35 до 40 років.

На що українці витрачають кредитні кошти?

Люди, які беруть кредит, завжди впевнені, що в майбутньому вони зможуть заробити достатньо грошей, щоб сплатити позику і в цілому поліпшити своє матеріальне становище. Кожен клієнт для організації – це «непрочитана книга», і фірмам залишається тільки привертати людей яскравою рекламою, у всіх подробицях розповідаючи про себе.

Виходячи з статистичних даних, можна сказати, що розкид цілей, на які українці беруть мікрокредити, дуже великий. Виділити можна наступні:

  • Кредитування бізнесу;
  • Споживчі кредити, куди входять такі цілі, як ремонт квартири, купівля побутової техніки, перекредитування;
  • Подорожі;
  • Цільові кредити, наприклад, освіта;
  • Кредитування фізичних та юридичних осіб;
  • Організація урочистостей, наприклад, ювілеї;
  • Подарунки коханим людям.

Виходячи з процентних показників, можна сказати, що найрідше кредит без перевірки беруть на медичне обслуговування і подорожі. Найчастіше позику оформляють для покупки автомобілів і комп'ютерів. На ринку постійно з'являються нові товари даних категорій, а реклама микрокредитных організацій в інтернеті тільки збуджує бажання придбання прямо зараз.

Незаплямована кредитна історія – це перше, що вам потрібно для безпроблемного отримання кредиту. Сучасні надійні кредитори перевіряють репутацію кредитного позичальника методами скорингу та моніторингу операцій за вже виплаченими борговими зобов'язаннями.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Компаньон Финанс (kf.ua)

Читати огляди кредитних компанiй