Кредити за кордоном. Умови видачі позики

2018-11-17
Навігація сторінкою:
Кредити за кордоном. Умови видачі позики | vse-credity.com.ua ©

Кредити за кордоном набирають популярність. Переваги даного виду кредитування в тому, що за кордоном пропонують своїм клієнтам відносно невисоку процентну ставку і гарантії. Взяти позику не складно, якщо правильно налагодити контакт з банком. Умови вигідні:

  • Комісія за користування тілом кредиту не перевищує 6%
  • Умови гнучкі, структура йде на зустріч клієнтам
  • Надійність організацій

Європа ретельно перевіряє людину перед тим, як схвалити позику. Доведеться надати виписку зі своєї кредитної історії. Якщо вона хороша, всі попередні кредити були повернені вчасно і без штрафних санкцій, то можна сподіватися на сприятливий результат.

Також, на рішення впливає рівень заробітків клієнта. Наприклад, Росія вважає за краще співпрацювати з людьми, у яких укладено трудовий договір на території країни.

Польща лояльно ставиться до видачі позик, але віддає першочергову можливість людям, які вже мають посвідку на проживання. Гарантій, що іноземець поверне гроші дещо менше.

Які гарантії від позичальника?

Банк ПівденнийPayPong (ПейПонг)eCreditCat CreditЖирафБизнес Позика

Кредити за кордоном отримати можна, якщо знайти банк, який співпрацює з іноземними громадянами. Якщо позика видається на покупку будь-якої нерухомості, то бажано внести початковий внесок. Він може коливатися від 10 до 30% від повної вартості. Також, якщо мова йде про дорогі придбання (наприклад, торгової площі або житла), то краще вдатися до умов спеціалізованих компаній. Їх співробітники зможуть допомогти зібрати документи.

До якої країни звернеться за фінансовою допомогою

Кредити видає Польща, але іноземних громадян розглядають з великою пристрастю. Перевага віддається власникам Карти Поляка або побути.

Тимчасова Карта Поляка

Європа пропонує вигідні умови, якщо порівнювати з процентною ставкою наших вітчизняних установ. Характерні відмінності:

  • Річна ставка в Україні величезна. Може доходити аж до 25% від суми. Європа бере значно менше грошей за свої послуги: до 5%.
  • Українські банки надають кредити на термін до 10 років. В Європі вважається цілком нормальним повертати кошти протягом 20 років.

Найактивніше з нашими співвітчизниками співпрацюють німецькі банки. Вони видають кредити на вигідних умовах, при низькій процентній ставці. Однак, і тут є підводні камені: обов'язково потрібно мати депозит в країні, який зареєстрований протягом деякого терміну. Якщо відрахування будуть регулярними, то шанс збільшиться в рази.

На жаль, але Росія не особливо довіряє іноземцям. Можливість отримати кредит зводиться до нуля. Для того, щоб взяти в борг, громадянину потрібно оформити РВП або ВНП. Тобто, держава вважає, що тільки людина, яка в майбутньому збирається проживати в Росії, гарантовано поверне кредит. У Російському Федеральному законі більше обговорюються позики між іноземними організаціями та країною.

Підводимо підсумки статті

У кожній країні існують свої вимоги до позичальника. Схожі приписи такі:

  • Кредити за кордоном допомагають отримати консалтингові компанії. Потрібне доручення, у вигляді цінного майна, реалізувавши яке, банк поверне кредитні кошти.
  • Наступний крок - налагодження відносин зі структурою. Клієнт повинен довести свою здатність повернути суму повністю (з відсотками). Це можуть бути довідки про доходи, виписки з кредитних історій, і т. д.
  • Банк проводить аналіз поданих даних. Пам'ятайте, якщо зазначені доходи менше в півтора рази від суми, які потрібно вносити щомісяця, то у видачі суми відмовлять.
  • При позитивному результаті, банк надішле запрошення (щоб укласти договір).
  • Угода в обов'язковому порядку реєструється в Мінфіні і Нацбанку.
За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй