Приватний кредит: всі деталі банківського продукту

2018-09-25
Навігація сторінкою:
Приватний кредит: всі деталі банківського продукту | vse-credity.com.ua ©

Приватний кредит сьогодні користується великою популярністю у громадян України. Люди стали часто брати позику в мікрокредитних організаціях з наступних причин:

  • Не потрібно збирати великий пакет документів;
  • Кредитна історія не відіграє ключову роль;
  • Дуже швидке оформлення.

Не варто думати, що кредит беруть тільки люди, у яких проблеми з фінансами, часто дуже заможні громадяни беруть позику, щоб пустити її як інвестицію в свою справу. Сьогодні позику надають десятки різних МФО, що створює значну конкуренцію на ринку мікрокредитування України, тому компанії намагаються створити по-справжньому комфортні умови для клієнтів. Однак бувають і зворотні ситуації, коли кредит призводить до не найкращих наслідків. Приватний кредит може доставити неприємності, якщо людина в поспіху не зверне увагу на деякі пункти договору. Зазвичай клієнтами МФО стають люди, яким відмовили в отриманні позики в звичайному банку.

MonoBankУкрсиббанкБанк Кредит ДнепрCredit365Megagroshi (Мегагроши)Жираф

Вашої поспіхом можуть скористатися недобросовісні кредитори, тому перед тим, як оформляти заявку, обов'язково прочитайте відгуки вже відбулися клієнтів. Звертайте увагу на кожну деталь. Перед тим, як ставити підпис, ретельно ознайомтеся з контрактом.

Положення за приватним кредитом в Україні

Україна має досить широкий список фінансових послуг, в цій статті висвітлена лише одна конкретна область. Нерідко можна зустріти в Мережі, як люди шукають, де взяти позику на карту у приватної особи. Зазвичай користувачі пишуть в такому формулюванні, що приватний кредит їм потрібна дуже терміново, ніж видається тяжке становище шуканого. Першими на такий запит дадуть відповідь тільки шахраї. Необхідно пам'ятати, що велика частина оголошень від так званих «інвесторів» – це пошук чергової жертви недобросовісними людьми. Без застави під «чесне слово» вам ніхто і ніколи не видасть позику.

При оформленні позики під розписку може бути використана одна з двох популярних схем обману. Перша – передоплата. Досвідчений шахрай знає: коли людині ніде зайняти кошти, він втрачає пильність і обережність. Шахрай пропонує приватний позику онлайн, але з умовою передоплати, коли жертва відправляє якусь суму на вказаний гаманець. У підсумку, звичайно ж, ніякого кредиту людина не отримує.

Другий вид шахрайства на приватний кредит пов'язаний з обманом. Ніколи не віддавайте в руки кредитора заповнену розписку до тих пір, поки не отримаєте коштів. В іншому випадку шахрай не буде нічого вам перекладати, але буде мати повне право вимагати суму, зазначену в документі.

Як знайти приватний позику?

ОТП БанкКредитон (crediton.ua)Dinero (Динеро)Банк Кредит ДнепрCashYouШвидка Готівочка

Перед тим, як підписувати папери з теоретичним кредитором, постарайтеся дізнатися про нього якомога більше інформації через інтернет. Наприклад, вивчіть джерела кредитних оголошень. Найчастіше їх допоможуть зустріти:

  • Спеціальні форуми в інтернеті;
  • Заявки в різних джерелах поширення масової інформації;
  • Інтерактивні дошки кредитних оголошень.

Якщо ви не знайшли приватний кредит, який був би схожий до вашої конкретної ситуації, можете створити оголошення на всіх вищезазначених ресурсах самостійно. Всі кредитори, що надають свої послуги на інтерактивних дошках, як правило, відомі у вузьких колах, а це значить, ви без праці знайдете інформацію про нього і його сумлінності перед тим, як підписувати договір.

Звертаємо вашу увагу, що у банків кредитні умови завжди однакові, в той час, як приватні інвестори мають право призначати різні вимоги. Спосіб оформлення також може відрізнятися від стандартної процедури в кредитних організаціях. Наприклад, договір не завжди може завірятися у нотаріуса, проте тільки такі документи мають найбільшу значимість.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у CCloan (ССлоан)

Читати огляди кредитних компанiй