Кредитні картки. Чи вигідно використовувати цей інструмент?

2018-11-18
Навігація сторінкою:
Кредитні картки. Чи вигідно використовувати цей інструмент? | vse-credity.com.ua ©

Що таке кредитні картки? Це не звичайний пластик. Помилково називати будь-яку карту. Функції схожі: зняття готівки в банкоматі, розрахунок в магазині. На цьому схожість закінчується. Відмінності від звичайної, дебетової:

  • Може “піти” в мінус
  • Має ліміт
  • Стягуються відсотки за використання
Топ КредитMiloanБанк ПівденнийЭкспресс финанс (expressfinance.com.ua)Финанс юаZaimdozp.com.ua

Особливості кредитних карт

Види кредитних карт класифікуються за:

  • Статусу обслуговування:
  • Стандарт
  • Класика
  • Привілейовані
  • Платіжним системам.

Також, їх розрізняють за наявністю (відсутністю) пільгового періоду. Зараз дуже актуальні карти з пільговим періодом використання. Але із застереженням: оплачувати покупки можна тільки безготівково, знімати гроші не можна.

Карти бувають так само бувають звичайними, золотими і платиновими. Їх статус - привілейований. Переваги можуть бути різними: починаючи від можливості зняти велику суму коштів, закінчуючи найнижчим відсотком і тривалим пільговим періодом (найпоширеніший варіант - до 60 днів).

Якщо клієнт використовує кредитні картки, то на його балансі може значиться від'ємна сума. Що вона означає? Кількість витрачених коштів, і скільки коштів тепер необхідно повернути.

Хто встановлює ліміт?

Незалежно, які види кредитних карт обрані для використання, ліміт і суму обов'язкового платежу розраховує банк. Чим більше витрачається коштів, тим вище обов'язковий платіж і відсотки за використання.

Кредитна установа залишає за собою право регулювати розмір ліміту, навіть в односторонньому порядку. Це не завжди зручно позичальникові, але його обов'язково повідомляють. Тарифи банк розраховує в індивідуальному порядку.

Користуватися позиченими коштами можна безліч разів, поки не закінчиться термін дії картки. Природно, при наявності позитивного залишку.

Що пропонує віртуальний світ

Кредитні карти — це альтернатива послузі позики онлайн. Такий вид позичити певну суму до зарплати з'явився на пострадянському просторі відносно недавно, але вже завоював серця користувачів. Заявка подається через інтернет і розглядається оперативно.

Займати можна на:

  • Будь-яку власну карту (вказавши її реквізити на сторінці, де видають позики онлайн).
  • На електронний гаманець (за умови, якщо підтверджені персональні дані).
  • Розстрочка на придбання товарів (якщо інтернет-магазин співпрацює з банками, то можна взяти техніку і т. д. в розстрочку).

При подачі заявки в інтернеті потрібно перейти на сторінку мікрофінансового установи, де вказати свої паспортні дані, ідентифікаційний код. Клієнт проходить обов'язкове анкетування, де вказує, який має щомісячний дохід. Деякі установи обов'язково передзвонюють роботодавцю, щоб перевірити інформацію. Іноді потрібно робити фото з паспортом в руках, розміщувати на сторінці (це робиться щоб упевнитися в особистості). Зручно, що не потрібно витрачати особистий час на походи по інстанціях.

При позитивному рішенні, клієнт розписується в електронному варіанті. Процентна ставка в мікрофінансових організаціях вище, це потрібно уточнити. Тому, клієнту потрібно робити вибір: або позику в Інтернеті без стоси документів і паперової тяганини, або більш низький платіж.

Висновки. Який спосіб отримати гроші простіше?

Як отримати кредитні картки? Звернеться в банк, який пропонує видавати гроші в борг під низьку процентну ставку. Консультант у відділенні надасть перелік документів, які необхідні для оформлення. При першому відвідуванні, необхідно взяти з собою паспорт та ІПН.

Не хочеться проходити через кола бюрократії? Тоді зверніть на позики онлайн. Рішення приймається швидко. Деякі сервіси перевіряють дані всього хвилину, після чого виносять вердикт. З кожним днем, такі мікрофінансові організації набирають все більше обертів. У пошуковій системі їх знайти не складе труднощів. Величезна кількість запитів зареєстрована за онлайн-позикою.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Компаньон Финанс (kf.ua)

Читати огляди кредитних компанiй