Де взяти гроші? Можна оформити кредит

2018-11-08
Навігація сторінкою:
Де взяти гроші? Можна оформити кредит | vse-credity.com.ua ©

Де взяти гроші? Деякі люди відразу відправляються в банк, хтось дзвонить родичам і друзям, інші відправляються в ломбард. Трапляються ситуації, що до близьких звернеться соромно, а банк відмовляє. А якщо сума потрібна терміново? На допомогу прийдуть онлайн кредити. Гроші приходять в лічені секунди, проте доведеться заплатити великі відсотки. Розглянемо даний спосіб докладніше.

Онлайн заявка від клієнта на отримання в борг швидко розглядається. Не потрібно стояти в чергах, чекати кілька днів результат про прийняте рішення. Основні відмінності таких позик від позики в банку:

  • Фінансові компанії в інтернеті пропонують гроші на термін від 1 дня до місяця. В банку видаються позики на більш тривалий термін.
  • Не потрібно довідок про доходи, платоспроможність вказує в анкеті сам користувач.
  • На карту гроші надходять протягом пари хвилин.

Вимоги для позичальника

Море ГрошейЕвро ГрошиCashYouiCreditE-groshiЖираф

Особливих правил немає. Заявку може подати кожна людина, якщо йому виповнилося 18 років (у деяких компаніях, з 20). Рішення приймається автоматично. У рідкісних випадках може надійти дзвінок від фахівця, який уточнить правильність введених даних. Основні, які потрібно внести в спеціальні графи:

  • Дані паспорта першої та другої сторінки, прописка.
  • ІПН.
  • Номер пластикової карти, після чого її верифікувати.
  • Мобільний телефон.
  • Електронну пошту.

Процес не займе багато часу. Приблизно 15 хвилин йде на процедуру складання заявки, і через 60 секунд гривні приходять на карту. Якщо позичальник звертається повторно, то більше 3-5 хвилин на сторінці сайту з позиками він не проведе. Анкета зберігається в особистому кабінеті.

Як не помилитися і вибрати правильну організацію

Перед тим, як відправити заявку онлайн, обов'язково ознайомтеся з угодою. Умови кредитування у різних компаній відрізняються. Гроші можна брати в більшій кількості, ніж планувалося, тому що не доведеться платити додатково, якщо погасити борг вдасться заздалегідь. Приблизний порядок дій такий:

  • Де взяти гроші? Можна скористатися різними сервісами. Щоб залучити клієнтів, засновники мікропозик придумали таку заманливу акцію: перший кредит під 0%. Для економії бюджету можна користуватися декількома компаніями по черзі.
  • На головній сторінці сайту є спеціальні бігунки. рухаючи їх, можна ознайомиться, яка сума буде виставлена до оплати, після закінчення терміну кредитування. Показники залежать від розміру позики і загальна кількість днів.
  • Якщо натиснути на кнопку “беру засоби”, то з'явиться віконце, в якому сервіс запропонує пройти процедуру реєстрації.
  • Щоб отримати гривні на карту гарантовано, слід залишити побільше інформації про себе. Заповнити навіть не обов'язкові поля. Чим більше інформації про клієнта, тим краще.
  • Пройти нескладну процедуру верифікації карти. Visa або Mastercard повинна бути активна, і мати на рахунку 1 гривню. Під час процесу заблокується випадкова сума, яка повернеться згодом на рахунок.
  • Якщо рішення виявиться позитивним, то потрібно буде підписати договір. на мобільний номер або електронну пошту прийде код, який потрібно терміново ввести.

Де взяти гроші? Там, де відсотки по кредиту найнижчі. Щоб уникнути проблем з фінансовою установою, рекомендуємо дотримуватися графіка оплати. Якщо дата виплати наближається, а погасити рахунок не представляється можливості, потрібно зателефонувати на гарячу лінію і запитати про можливість пролонгації. При цій процедурі клієнт оплачує тільки процентну ставку, а борг переноситься на майбутній місяць.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй