Кредит не виходячи з дому, як спосіб побороти фінансові труднощі

2018-11-19
Навігація сторінкою:
Кредит не виходячи з дому, як спосіб побороти фінансові труднощі | vse-credity.com.ua ©

Як оформити кредит не виходячи з дому? Основна умова: наявність надійного інтернет-з'єднання. Гроші потрібні завжди, а ось йти за ними в банк не завжди хочеться, або банально відсутній вільний час стояти в черзі. Споживчий кредит діє за простою схемою: з комп'ютера на карту. Його може отримати кожен громадянин у віці 18 років і старше, при наявності пластикової картки (дебетової або кредитної, не важливо).

Основні переваги мікрокредитів полягають у тому, що, коли терміново потрібні кошти, немає часу на збір довідок. Буває, що звернеться до близьких не зручно (або ні до кого). Загалом, такий вид угоди - це екстрена швидка допомога для людини. Необхідні документи мінімальні, а угода захищена. Шанс взяти кредит є навіть у клієнта з поганою кредитною історією. Крім того, саме такими позиками можна її виправити. Якщо на регулярній основі брати в борг і своєчасно погашати, то й солідні банки, в майбутньому, не відмовлять.

Лихварі або офіційна установа?

Кредит ПлюсUltracash (Ультра Кеш)ПростозаймТвої ГрошіCat CreditКредобанк (kredocash.com.ua)

Раніше, до появи можливості отримати кредит з комп'ютера на мапу, на фінансовому ринку були люди, які давали під розписку і великі відсотки (ще гірше, якщо тільки за усною домовленістю). Багато з них були шахраями, які змушували людину віддавати все в трикратному розмірі. На даний момент, система та ж, але з очевидними плюсами у вигляді офіційного договору.

Розглянемо основні плюси, які отримає клієнт, якщо оформить кредит не виходячи з дому:

  • Оперативний розгляд заявки.
  • Не надто високі вимоги.
  • Офіційно завірений документ (на відміну від приватних кредиторів, в діях яких немає законності).
  • Поліпшення кредитної історії.
  • Не обов'язково мати офіційне місце роботи.

Уважно поставтеся до дрібниць

Основне для позичальника - вивчити договір повністю. Навіть дрібним шрифтом, можуть бути написані якісь важливі нюанси. Недбалий, поверхневий перегляд договору, може призвести до пенів і штрафів.

Пам'ятайте, що завжди є вихід. Якщо прийшов час платити за рахунками, а коштів немає, телефонуйте на гарячу лінію. Можна оформити пролонгацію (оплатити тільки відсотки, продовжити заборгованість ще на місяць), або реструктуризацію (останню отримати важче, тільки в крайніх випадках).

Швидкі гроші під розумний відсоток

Швидкі гроші під розумний відсоток

Мабуть, можна відзначити одну особливість мікропозики-відсоток трохи вище, ніж при використанні кредитки. У разі ув'язнення на маленький термін, здобувач особливо не постраждає фінансово. Але чим довше термін, тим більшу суму доведеться повернути за використання. Чому так відбувається? Тому що кредит не виходячи з дому видається під денну ставку і на основі взаємної довіри. Банки ж, навпаки, використовують річну ставку і ретельно перевіряють свого претендента, вимагають немислиму кількість довідок. Якщо провести нескладні підрахунки, то стане зрозуміло, що в підсумку доведеться трохи переплатити, але значно заощадити свій час і нерви. Також, радує якась анонімність-не потрібно вести діалог віч-на-віч.

Якщо особистий кабінет тільки створений, то рекомендується взяти онлайн небагато: від 1 000 до 5 000 гривень. У цьому випадку, відмови, скоріше за все не буде. З кожним наступним позикою, довіра установи буде рости. Значно на вердикт вплине заробітна плата, і дата чергової виплати. В середньому, найбільша сума, яку можна взяти в борг - 20 000. Підіб'ємо підсумок:

  • Гроші беруться під відсоток.
  • На короткий термін.
  • Сума фіксована.

Загалом, потрібно добре зважити своє рішення. Брати в борг тільки в тих випадках, коли повністю впевнені що зможете повернути кошти в повній мірі. Можна дещо зблефувати, підвищивши свої доходи в інформації про себе. Тоді шанс мати хороші гроші на руках збільшується. Не всі організації, що працюють за принципом з комп'ютера на карту ретельно перевіряють своїх претендентів. Вірять на слово, якщо позичальник відповідально ставиться до своїх зобов'язань, то проблеми з угодою виключені, залишиться тільки позитивний досвід.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй