Безвідсотковий кредит онлайн на банківську карту

2018-09-18
Навігація сторінкою:
Безвідсотковий кредит онлайн на банківську карту | vse-credity.com.ua ©

Для багатьох людей цілком актуальним залишається питання про видачу кредитів без процентної ставки. Кому він може бути виданий? Чи може він бути виданий військовослужбовцям, і які умови для учасників бойових дій?  багато хто хоче і зовсім взяти позику на авто або на житло. Щоб отримати безвідсотковий кредит, необхідно знайти компанію, яка оформить таку послугу за умови, що клієнт потрапляє під певну категорію пільговиків. Від банків і не варто очікувати видачі кредиту під нуль відсотків, зате мікрофінансові організації здатні здійснити це, оформивши позику відразу на карту клієнта, або навіть видати гроші готівкою. У даній статті мова піде якраз про такі компанії, які в деяких ситуаціях готові обслужити клієнта на вигідних для нього умовах.

Що таке безвідсотковий кредит?

Багато мікрофінансові організації нерідко розміщують на своїх сайтах пропозиції, які пов'язані з отриманням кредиту під нуль відсотків. Такий варіант дійсно існує, але при його отриманні є певні нюанси, які наведені нижче.

  • Кредит без відсотків може бути запропонований деякими організаціями всього один раз для нових клієнтів, але при цьому позика не може бути великим, його розмір обмежений. Наприклад, на суму 10 тисяч отримати кредит під нуль відсотків навряд чи вдасться, тобто оформити позику на авто не вийде.
  • Також даний кредит не вийде взяти на термін більше 15 днів при обліку першого пункту, тобто якщо клієнт бере позику перший раз. Якщо кредит береться на короткі терміни, то відсоток нараховуватися не буде. Але якщо суму позики хочеться взяти більш ніж на 15 днів, то після буде діяти стандартна процентна ставка, починаючи з 15-го дня.
  • Ніякого обману або підступу у видачі коштів новим клієнтам немає. Це всього лише маркетинговий хід по залученню нових клієнтів, так що турбуватися в даному випадку не про що.
ОТП БанкAlexCreditCashYouCredit PlusФорза Кредит (forzacredit.com.ua)Microcredit.ua

Про те, чи може бути виданий безвідсотковий кредит для учасників бойових дій, необхідно цікавитися у співробітників компанії. Це можна зробити в службі підтримки на сайті, а можна написати на електронну пошту.

Для тих, хто хоче якомога частіше отримувати кредит без відсотків, є хитрий спосіб: кожен раз необхідно звертатися в нову компанію, яка може запропонувати новачкам прийнятні умови кредитування.

Повернення коштів без відсотків

Після видачі позики клієнту і реєстрації його на сайті компанії в особистому кабінеті можна побачити всю необхідну інформацію, тобто суму боргу, терміни кредитування і ставку по відсотках. Повернути взяту у компанії суму можна наступними шляхами:

  • Платіж через термінал;
  • У відділенні банку;
  • На сайті в онлайн режимі.

Важлива умова – виплатити безвідсотковий кредит в строк. Приємний момент полягає в тому, що необов'язково вносити відразу всю суму, можна зробити це частинами в розстрочку.

Умови видачі кредиту під нуль відсотків

Безвідсотковий кредит на банківську картку або ж готівкою організації можуть видати за таких умов:

  • Кредит видається тільки один раз новим клієнтам;
  • Особі, яка оформляє позику, має бути не менше 18 років, але і не більше 75;
  • В наявності у позичальника повинен бути активний номер телефону і карта будь-якого банку України;
  • Необхідні документи для взяття кредиту-паспорт та ІПН.

Умови досить лояльні, так що більшість клієнтів без праці оформлять позику. Щоб почати оформлення кредиту, необхідно зайти на сайт і заповнити заявку.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй