Споживчий кредит: особливості та умови оформлення

2018-10-8
Навігація сторінкою:
Споживчий кредит: особливості та умови оформлення | vse-credity.com.ua ©

В будь-якому великому магазині вам запропонують оформити споживчий кредит для оплати товару, який не вписується в рамки вашого бюджету. Такою пропозицією користуються досить часто, і цей банківський продукт відрізняється швидкістю оформлення і вигідними умовами. Якщо ви хочете взяти кредит на покупку певного товару, зробити це досить просто. До того ж, представники ряду великих банків можна знайти в будь-якому магазині і отримати у них детальну консультацію з будь-якого питання.

Як оформити споживчий кредит на товари? (товари в розстрочку)

Споживчий кредит – це фінансова послуга, яка включає видачу коштів на покупку певного товару. При цьому в деяких випадках вам не доведеться мати справу з грошовою сумою, банк повністю оплачує покупку, а ви сплачуєте суму товару та нараховані відсотки фінансовій установі.

ОТП БанкSOS CreditLoany (Лоани)PayPong (ПейПонг)ЖирафИдея банк

Найпростіший і швидкий спосіб отримати такий кредит – це оформити його безпосередньо в магазині. Ви просто вибираєте товар і подаєте документи на оформлення. Для цього знадобиться всього кілька документів, а термін розгляду заявки мінімальний. До того ж, багато магазинів надають послугу подачі заявки в різні банки, так що ви навіть зможете вибрати найбільш вигідний для себе варіант.

Споживчий кредит

Наступний варіант включає взаємодію з банком. Ви відправляєтеся у відділення і подаєте заявку співробітнику банку. При цьому, можуть знадобитися додаткові документи, а термін розгляду трохи збільшується. Зазвичай до такого варіанту вдаються в тому випадку, коли планується взяти споживчий кредит під іпотеку. Так як позичальнику потрібно досить велика сума грошових коштів, банк буде вдумливо розглядати кандидатуру позичальника. Перш ніж відправлятися в банк, краще дізнатися заздалегідь, як отримати кредит і який пакет документів необхідно зібрати. Стандартний набір включає наступні документи:

  • Український паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • Довідку про доходи;
  • Копія трудової книжки;
  • Свідоцтво про шлюб або розлучення;
  • Згода чоловіка на оформлення кредиту;
  • Специфікація товару, що купується.

Взяти споживчий кредит досить просто, так як банки самі з радістю розширюють свою клієнтську базу і пропонують позичити гроші на вигідних умовах безпосередньо в торгових центрах. При покупці побутової техніки термін розгляду буде невеликим, а ось для подачі заявки під іпотеку доведеться почекати деякий час. Банк необхідно перевірити відповідність всіх зазначених даних і переконатися у вашій платоспроможності.  

Оформлення кредиту онлайн

В останні кілька років у больних магазинів як Розетка, Алло, Ельдорадо і їм подібних, все більш популярним стає споживчий кредит онлайн. Це подача стандартної заявки на придбання товару по інтернету, якщо зайти на офіційний сайт торгової компанії, то можна знайти послуг онлайн кредитування. Як правило, на цій же сторінці можна знайти список пропонованих банків і контакти. Зв'язавшись з фахівцями по телефону, ви можете дізнатися, що таке споживчий кредит і на яких умовах він видається. На першому етапі оформляється попередня заявка, яка відправляється в банк. Після подачі заявки ви можете отримати відповідь банку і після цього вирушати у відділення.

Споживчий кредит – це просте рішення, яким дозволить взяти будь-яку суму грошей на будь-які цілі. Середня переплата по будь-якій позиці становить 50%, а термін кредитування призначається позичальником. Питань, як отримати такий кредит, зазвичай не виникає, так як для оформлення потрібен мінімум документів, а термін розгляду мінімальний. Ви можете позичити гроші на будь-які цілі, але в залежності від суми та строку можуть знадобитися додаткові документи, що підтверджують вашу платоспроможність. Єдиний аспект, який належить врахувати споживачеві – це висока сума переплати.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй