Курси валют в Україні Гривня, Долар, Рубль

2018-08-28
Навігація сторінкою:
Курси валют в Україні Гривня, Долар, Рубль | vse-credity.com.ua ©

Вже кілька років курси валют в Україні переживає щось цікаве і живуть, чесно кажучи, повністю своїм життям. Ми вже навіть звикли до того, що влітку гривня, як правило, зростає, ну а восени або ж ближче до зими вона падає, і після цього настає якась стабільність. Національний банк України пояснює, що це все залежить від сезонного фактора, і вплинути на це ні вони, ні політична ситуація не може. Фахівці в області економіки ощасливили нас прогнозами про те, що в наступному році курс долара зросте приблизно на 1,5 грн, що, природно потягне за собою подорожчання всього іншого.

Незважаючи на такі скачки з курсів валют, багато хто все ж намагається на ньому заробити. Ось короткий приклад того, як це роблять. І так, якби ви 1 серпня купили 10 тисяч доларів, а 1 вересня вирішили їх продати, то на різниці ви б змогли заробити близько 14 тисячі гривень. Хто ризикує, той іноді виграє. Проблема в тому, що завдяки нашій нестабільній економічній ситуації, ніхто ніколи не знає, що може статися з доларом. Як завжди, НБУ не дає ніяких прогнозів і гарантій. Все, від чого може залежати курс долара, курс євро або ж курс рубля-це попит. Якщо ж Ви теж хочете спробувати заробляти на валюті, то Ви можете, але повинні розуміти, що це дуже ризикована справа, в якому дуже часто навіть професіонали програють.

Курси валют в банках Києва

  • Актуальний курс не залежить від НБУ або ж когось ще, а тільки від ситуації на ринку
  • Ви ніде не зможете отримати достовірну інформацію про те, як зміниться ситуація на валютному ринку
  • Долар може в один день стати дорожче, а на наступний дешевше
  • Перспектива показує, що в майбутньому долар схильний до подорожчання

Якщо ж вам заробіток на різниці в курсі не здається ризикованим, то експерти радять купувати в такому випадку відразу кілька валют, а саме долар і євро. Завдяки такому кроку, Ви не сильно програєте, якщо американський долар в одну мить стане дешевше. Але економісти схиляються до думки, що найближчим часом гривня девальвує. Не варто звертати велику увагу на те, що влітку долар став трохи дешевше. Швидше за все, через рік він стане дорожче. Це не тільки твердження фахівців, а й офіційний прогноз.

Все, що потрібно знати про курс долара

Експерти впевнені, що найголовніше в постійному зростанні цін – це збереження грошей. Якщо ви плануєте виїхати у відпустку, або придбати щось дороге, то краще зберігати гроші в гривневих депозитах. Завдяки відсоткам, Ви не програєте на зростанні і падінні курсу, а навпаки зможете заробити. Але, якщо ви хочете збирати гроші протягом декількох років, то звичайно, вам краще збирати їх в доларах або ж Євро.

Валютний калькулятор Долар - Гривня

Якщо Вам треба терміново придбати валюту, то не поспішайте це робити і бігти в перший-ліпший пункт обміну або ж банк. Досвідчені люди для початку порівнюють ціни в банках, обмінниках і тільки після цього вирішують, де ж найкраще купити гроші. Для цього не треба бігати по цілому місту, і дивитися ціни, досить просто зайти в інтернет, і на якому-небудь сайті порівняти ціни. Коли ж мова йде про велику суму грошей, то не забувайте про те, що її треба попередньо замовляти в банку. Для цього буде досить просто подзвонити в те відділення, в якому Ви бажаєте зробити покупку, назвати потрібну Вам суму і вже завтра чи післязавтра зможете її забрати. Найкраще так і робити, адже якщо Ви з'явитеся в банку несподівано і захочете купити відразу наприклад 1000 доларів, то є велика ймовірність, що такої суми там просто не буде.

Як стверджують багато фахівців і знавці своєї справи, найкраще купувати євро або долар на другому тижні місяця. Саме тоді гривня опиняється під мінімальним тиском. Курси валют в Україні: наприкінці місяця експерти не радять купувати валюту, адже саме в цей період через валютні виплати зростає попит на покупку.

Долари, Євро, Фунти

Багато хто також стверджують, що грудень місяць найкращий для того, щоб продавати валюту. Є простий приклад, якщо б будь-який українець, наприклад, в червні купив 10 000 доларів за курсом 26 грн, то вже в грудні цього ж року, він зміг би їх продати за курсом 27,9 грн, а це значить, що завдяки таким курсом він би заробив близько 190 тис. грн., і це тільки за півроку.

Загружаем межбанк от minfin.com.ua

Погодьтеся, спокуса є, і кожен, у кого є 10 000 доларів кишені, хотів би заробити нічого не роблячи ще 190 тис. грн. Але, ніхто, і навіть експерти не знають, що трапиться з валютою до кінця року. Також, всі хто хоче заробити повинні розуміти, що тільки якщо мова йде про великі суми, то ви зможете на них виграти. Але не забувайте, що такий бізнес дуже ризикований і може принести вам великі збитки. Тому, якщо ви не експерти в таких справах, а просто хочете легко заробити, то ви повинні бути готові, що ситуація може обернутися не в Вашу сторону. На сьогодні, це все, що Вам потрібно знати про курс валют в Україні, як їх купувати, продавати і при цьому не програти.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у CCloan (ССлоан)

Читати огляди кредитних компанiй