Кредит молодятам - іпотечна програма для молодих сімей

2018-12-04
Навігація сторінкою:
Кредит молодятам - іпотечна програма для молодих сімей | vse-credity.com.ua ©

Людям, які тільки оформили свої стосунки і починають створювати власний побут, комфортне проживання сім'ї, не завжди вдається швидко купити особисте житло. Нестабільність доходів, збільшення витрат, пов'язане з загальною ситуацією в країні, а також економікою, нерідко не дозволяє взяти кредит молодятам в банку на пристойні гроші. Навіть іпотека не завжди їм доступна. З появою дитини витрати збільшуються і ситуація ще більше посилюється. Але і тут є хороший вихід. Це спеціальна державна пропозиція, розрахована на молоді сім'ї, які потребують квартирі або будинку. Вона доступна громадянам у віці не старше 35.

Хто може скористатися федеральною програмою«молода сім'я »

Кредит молодятам

Певні категорії людей можуть скористатися разовою компенсацією від держави з метою придбання житла. Це цільова субсидія, витратити яку можна виключно на оплату житлової позики.

До потенційних позичальників є три основні вимоги.

  1. Вікові обмеження - вік обох членів сім'ї повинен бути до 35. Якщо один з подружжя старше зазначеного цензу, в допомозі буде відмовлено.
  2. Офіційна реєстрація шлюбу. неважливо, перша вона або п'ята у тієї чи іншої людини, чи був у попередньому випадку розлучення або ж чоловік (дружина) помер. Більш того, мати-одиначка, якщо у неї є певний рівень прибутку, що дозволяє виконувати кредитні зобов'язання, теж може оформити кредитний контракт. Але Цивільне співжиття не може бути підставою для отримання пільги.
  3. Сім'я повинна бути поставлена на облік в адміністрації населеного пункту як така, що потребує поліпшення житлових умов.

У разі, коли не виконується хоча б один із зазначених пунктів, кредитна позика за пільговим принципом не буде отримана. Таким парам потрібно кредитуватися за стандартною схемою з певними відсотками.

Базові (основоположні) кредитні умови

Учасники програми кредит молодятам мають право на державну матеріальну допомогу, яка є нічим іншим, як субсидією. Ці гроші перераховуються на банківський рахунок з метою часткового погашення заборгованості. Але є ключові принципи, які сім'ї необхідно виконати самостійно. Їх небагато.

  1. Сплата початкового внеску. При відсутності дітей його розмір від 20% від загальної вартості придбаного майна. Якщо в сім'ї є дитина - до 15%. Отже, кредитні кошти дорівнюють 85%.
  2. Задовільний матеріальний стан. Доходу сім'ї (головного платника і його другої половинки) має бути достатньо для погашення заборгованості. Крім цього, в сім'ї повинно залишатися не менше, ніж сорок відсотків прибутку і сума в розмірі встановленого прожиткового мінімуму на дітей (кожного).
  3. Оформлення страховки та її сплата. Страхування поширюється і на позичальника, і на предмет покупки (будинок, квартира). Оформляється вона на рік, після чого продовжується. При відсутності страховки піднімається процентна ставка на один відсоток.

Важливо розуміти і інші особливості.

Нерухомість до моменту остаточного розрахунку по кредиту, знаходиться в заставі, отже, розпоряджатися нею протягом усього часу власник не зможе.

Переваги молодих

CreditOn (crediton.org.ua)CreditupMoneyboombest-credit.com.uaFinline Credit CardsКредитная карта EasyPay

Звичайно ж, це не розстрочка, відсотки понад основної цифри платити доведеться. Але, кредит молодятам дає ряд переваг, головне - менша процентна ставка. Вона залежить від декількох причин:

  • початковий внесок - чим він вищий, тим дешевше буде виплата;
  • Термін - оптимально оформляти іпотеку на період до 10 років;
  • Діти - все залежить від фінансової установи (одні з них знижують, інші підвищують);
  • Страховка - спочатку 12 місяців вона обов'язкова, потім при відмові відсоток збільшується.

Є й інші нюанси, але про них повідає банк при укладенні фінансового договору.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Быстрозайм (bistrozaim)

Читати огляди кредитних компанiй