Кредит безробітним: фінансові організації, яким не важливо ваше місце роботи

2018-10-19
Навігація сторінкою:
Кредит безробітним: фінансові організації, яким не важливо ваше місце роботи | vse-credity.com.ua ©

Бажання оформляти своїх працівників сьогодні є далеко не у кожного роботодавця, адже нікому не хочеться платити страхові внески. За кожного працівника потрібно платити податки, а це значно знижує рентабельність бізнесу. Україна поки не створила умов, при яких роботодавцю хотілося б оформляти своїх співробітників, тому багато людей просто не можуть надати довідку про доходи. У цьому випадку кредит безробітним актуальний як ніколи. За фактом відсутність довідки не говорить про те, що у людини немає доходу, і сучасні мікрокредітние організації це прекрасно розуміють. Велика частина таких людей платоспроможна і має зарплату вище, ніж у тих, хто цю саму довідку може надати. Україна в цьому питанні підготувала для роботодавців не найкращу правову базу. Кредит безробітним видається саме з посиланням на цю ситуацію країни. Сьогодні статус «безробітний» просто говорить про те, що у людини немає працевлаштування на папері, але відсутність роботи це ніяк не підтверджує. Просто люди використовують готівку під час отримання зарплати.

Як підвищити свої шанси на отримання мікропозик?

Кредит безробітним

Деякі самі не хочуть влаштовуватись на роботу офіційно, так як це позбавить їх певних пільг, які вони можуть отримувати від центру зайнятості, зокрема, субсидії, які видаються готівкою. Так і виходить, що найчастіше«безробітні » отримують більше, економлячи як мінімум на податках.

Однак кредит безробітним без відповідної довідки в звичайному банку буде оформити дуже складно, особливо якщо людина ще й з поганою кредитною історією або з простроченнями. Оцінюючи платоспроможність майбутнього позичальника, банки хочуть бачити підтвердження його доходів. Через це часто менеджери неправильно оцінюють ризики і відмовляють у позиці.

Крім того, є ще кілька важливих деталей. Якщо людина не надав офіційну інформацію про свої доходи, йому не можна привласнювати клас вище «Г». Це постанова Національного банку України. Це означає, що банку в разі співпраці з таким клієнтом доведеться формувати резервні кошти. Навіть якщо раніше у людини не було проблем з виплатою, банк не буде йому довіряти. Виходить, що кредит безробітним збільшує витрати банку.

Де взяти кредит непрацюючій людині?

MoneyveoОТП БанкБлагоUltracash (Ультра Кеш)Экспресс финанс (expressfinance.com.ua)Mr.Money

Якщо банки все ж надають кредит безробітним, то умови у них завжди відрізняються в гірший бік від подібних продуктів, але для працюючих громадян. Однак отримати кредит терміново все ж є можливість, для цього потрібно звернутися в мікрофінансові організації. Вони не зобов'язані створювати резерв, і положення Національного банку, на них не поширюються. З цієї причини фінансово-кредитні організації не вимагають довідки про доходи і дають позику на основі тієї інформації, що надає потенційний клієнт. Досить буде того, що ви назвете своє місце роботи.

Кредит безробітним – один з найпопулярніших фінансових продуктів на сьогоднішній день, проте банки все одно продовжують відмовляти в ньому нужденним. Якщо все ж з'явилася гостра необхідність в кредиті, можна зробити запит не тільки в МФО, але і в заклади, які роблять кредити своєю профільною сферою, наприклад, Платинум банк.

Однак, навіть незважаючи на те, що довідка про доходи не потрібна, у будь-якому випадку необхідно вказати своє місце роботи, а також номер телефону начальника або бухгалтерії. Деякі недобросовісні клієнти намагаються обдурити менеджера, називаючи неіснуючі місця роботи або значно збільшуючи свій дохід. В цьому випадку відмова буде в будь-якому випадку, так як перевірка видасть недостовірні дані.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Компаньон Финанс (kf.ua)

Читати огляди кредитних компанiй