Кредит без відмови: де і як оформити?

2018-10-23
Навігація сторінкою:
Кредит без відмови: де і як оформити? | vse-credity.com.ua ©

Кредит без відмови сьогодні може отримати кожен, навіть не відвідуючи офісу мікрофінансової організації. Такий варіант особливо сподобається тим, кому гроші потрібні терміново. Отримати схвалення на кредит можна безпосередньо на сайті МФО, попередньо заповнивши заявку з невеликої анкети. Сьогодні Україна має дуже великий ринок послуг, тому можливість отримати позику за 10 хвилин вже давно нікого не дивує. Отримувати кредит терміново через Інтернет-це дуже зручно, адже вам не доведеться чекати відкриття найближчого офісу МФО або залишати в заставу своє майно.

Як отримати кредит без відмови?

Україна продовжує активно розвиватися в плані банківського обслуговування населення, сюди входять і різні мікрокредітние організації, які надають таку послугу, як кредит без відмови. Це означає, що отримати позику тепер можна не тільки готівкою, але і на карту, причому цілодобово. Використовуйте різні інформаційні портали, щоб вибирати для себе найвигідніші пропозиції від МФО, які працюють відповідно до законодавства України. Вас чекає актуальна інформація, залишається тільки порівняти і вибрати.

Сьогодні деякі МФО надають умови гарантованого схвалення заявки. Однак не варто думати, що всі 100% заявок будуть схвалені, інакше цим активно користувалися б шахраї. На ділі схвалюють 98%. Сучасні МФО, які працюють відповідно до закону, пропонують відмінні умови для позик.

Відповідальний підхід: що потрібно для отримання позики?

що потрібно для отримання позики?

Видаючи кредит без відмови, кожна мікрофінансова організація може висувати свої вимоги до позичальника, однак деякі з них за стандартом збігаються у всіх. Кредитори завжди запитують:

Не буде перешкодою в отриманні позики і погана кредитна історія. Навпаки, МФО співпрацюють з бюро кредитних історій і можуть підтвердити надійність позичальника. Це означає, що вчасно погашений позику сприяє поліпшенню вашої кредитної історії, в бюро отруюються дані, що ви відповідально підходите до виконання своїх обов'язків.

У вас також є можливість отримати кредит без відмови, якщо у вашій історії помічені випадки невиплачених вчасно мікрокредитів. Ви можете мати прострочення зараз або ніколи раніше не звертатися в МФО, на остаточне рішення по видачі позики це ніяк не вплине. Щоб підвищити свої шанси на отримання кредиту, зверніться одночасно в кілька організацій, якщо буде відмова в одній, то в іншій у вас все обов'язково вийде.

Отримання кредиту відбувається просто і зрозуміло. По суті, вам потрібен тільки доступ до мережі Інтернет і паспорт під рукою. Мобільний телефон і банківська карта – також першорядні атрибути для отримання позики.

Швидкий кредит на карту під малий відсоток

Приват БанкE-casheCreditКапуста у кишені (iKapusta.com.ua)Идея банкGofinGO

Кредит без відмови має на увазі, що вже через 10 хвилин після подачі заявки на вашій банківській картці буде необхідна сума. При заповненні анкети з особистими даними одна маленька помилка може послужити причиною для відмови. Рішення про видачу кредиту відбувається в автоматичному режимі за 1-2 хвилини, в цей час алгоритм перевіряє зазначені вами контакти в базі даних, при виявленні розбіжності вам буде відмовлено, тому так важливо не допускати помилок.

Онлайн кредит не можна вважати повноцінним банківським продуктом. У випадку зі звичайними банками підписувати документи необхідно на місці в офісі, МФО, які працюють в режимі онлайн, такої формальності не вимагають. Крім того, якщо банк надіслав вам смс з інформацією про схваленому кредиті, швидше за все, це просто рекламний хід, щоб ви прийшли у відділення, і не більше того. У цьому легко переконатися, порівнявши цифри, адже тільки 40% звернулися в банк через Інтернет отримують кредит, нагадаємо, що у випадку з МФО це 98%.

Розглянемо основні відмінності між позикою в МФО і кредитом в банку. В першу чергу це стосується відсотків. У випадку з банками вони нараховуються на річний залишок у розмірі до 29%, МФО це робить щодня через короткостроковість позики. Відсоток, як правило, не перевищує 2%. Банки вимагають великий пакет документів, куди входять паспорт, виписка з трудової книжки, підтвердження права власності і ще багато інших довідок. МФО потрібен тільки ваш паспорт та ідентифікаційний номер платника податків. Співпрацюючи з банком, ви пишете заяву безпосередньо в офісі, служба безпеки перевіряє зазначені дані, і часто в обов'язковому порядку оформляється страховка. МФО пропонують залишати дані безпосередньо на сайті, а гроші надходять на особистий рахунок протягом 10-15 хвилин.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у CCloan (ССлоан)

Читати огляди кредитних компанiй