Іпотека - вигідні кредити на житло

2019-04-10
Навігація сторінкою:
Іпотека - вигідні кредити на житло | vse-credity.com.ua ©

В бажанні мати нове, упорядковане житло допоможе іпотека. Рівень зарплат у середньостатистичних українців не такий високий, щоб зуміти накопичити на квартиру самостійно. Кредит на житло виручає, коли немає великої суми заощаджень, а придбати нерухомість життєво необхідно.

Україна диктує такі умови: щоб клієнт платив вчасно, заставою стає придбане житло. Якщо платник недобросовісний, квартира вилучається і стає власність банку, в якому оформили іпотечний договір.

Іпотека в Україні. Чи вигідна пропозиція?

Кредит на житло варто взяти хоча б тому, що з кожним роком рівень інфляції стає вище. Якщо купувати квартиру своїми силами, на накопичення, то мрія про власне житло все більше віддаляється. Тому, іпотека допоможе заощадити нерви і кошти, незважаючи на відсотки. Можна подивитися на ситуацію під іншим кутом: навряд чи обов'язковий щомісячний платіж буде вище, ніж оплата за знімну квартиру. При цьому, людина вкладається вже у власний кут.

Кредит на житло видається при дотриманні таких умов:

  • Тільки Україна;
  • Наявність прописки в регіоні;
  • Тільки повнолітні особи, не старше 55 років.
  • Обов'язковий трудовий стаж, не менше 12 міс. (безперервний на постійному місці роботи 6 міс. і більше).

Іпотека розраховується залежно від вартості нерухомості, стану житла. Якщо звертається молода сім'я, до 35 років, то надаються більш вигідні умови, зі зниженою відсотковою ставкою. Мінімальний перший внесок - 17%.

Пропозиція від Приватбанку

Для шукачів, які планують звернутися в ПриватБанк кредит на житло розрахувати можна онлайн. На офіційній сторінці вбудований іпотечний калькулятор, за допомогою якого вийде уточнити суму першого і щомісячного внесків, прицінитися. Максимум, в Приват Банку реально зайняти до 2 000 000 грн. Однак, доведеться зробити перший внесок - 25% від загального тіла кредиту. Процентна ставка стартує від 14,32%, якщо це нерухомість банку. Новобудова обійдеться від 17,9%, а вторинний ринок - 19,9%. Максимум, іпотеку можна взяти на термін до 240 місяців.

Для відповідальних клієнтів, створена можливість отримати податкову знижку. Вона розраховується залежно від суми сплачених відсотків у казну України. Становить 18%. Щоб скористатися привілеєм, потрібно:

  • замовити довідку про оплату відсотків у банку. Не обов'язково йти у відділення: послуга доступна в Приват24 і за коротким номером 3700.
  • Взяти за місцем роботи довідку про доходи за рік (календарний).
  • заповнити декларацію про доходи в податковій.
  • Пред'явити всі ці документи в Державній фіскальній службі.
  • При дотриманні всіх умов, здобувач гарантовано отримує знижку.

Ощадбанк

Ощадбанк кредит на житло видає охоче, на таких умовах:

  1. Якщо звертається користувач продуктів банку (наприклад, власник зарплатної картки), то він отримує знижку в розмірі 0,5% за процентною ставкою.
  2. Максимальний термін погашення - 20 років.
  3. Заставою виступає нерухомість, що купується.

Іпотека Ощадбанк оформляється після пред'явлення документів:

  • Паспорт та ІПН.
  • Довідка про доходи за останні 6 місяців. Обов'язково офіційне працевлаштування.
  • Можливо, знадобляться додаткові папери, після спілкування зі співробітником банку.
MonoBankКредит МаркетAlexCreditCashYouMr.MoneyКредобанк (kredocash.com.ua)

Оформляючи угоду, можна не переживати: банки гарантують дотримання всіх норм і законів України. Відсутні приховані комісії, гарантується повний юридичний супровід. Подати заявку і отримати попереднє рішення можливо будинку онлайн. Після заповнення анкети, з претендентом зв'язується фахівець, який проводить повну консультацію. Зазвичай, процес оформлення не займає більше тижня, з урахуванням оформлення довідок.

За матеріалами: vse-credity.com.ua

Схожі статті

Всі статті

хвилин тому отримав кредит на сумму грн. у Манивео (Moneyveo)

Читати огляди кредитних компанiй